PRETURI TRADUCERI
...click pentru detalii

GRUPA 1 - 25 RON / Pagina
 Engleza
 Franceza
 Germana
 Italiana
 Spaniola

GRUPA 2 - 40 RON / Pagina
 Bulgara
 Ceha
 Croata
 Maghiara
 Polona
 Rusa
 Sarba
 Slovena
 Slovaca
 Ucraineana

GRUPA 3 - 50 RON / Pagina
 Albaneza
 Araba
 Greaca
 Hindusa
 Olandeza
 Portugheza
 Turca

GRUPA 4 - 60 RON / Pagina
 Chineza
 Daneza
 Ebraica
 Finlandeza
 Japoneza
 Letona
 Norvegiana
 Persana
 Suedeza

SERVICII CONEXE TRADUCERILOR
...click pentru detalii

URGENTA +60 RON
LEGALIZARE 40 RON
SUPRALEGALIZARE 100 RON
APOSTILARE 100 RON

Clientii nostri

Ductil Steel Buzãu reprezintã, prin productia sa de sârmã si derivate din sârmã, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din România.

 

Compania GEROM S.A., din Buzau, este specializata in prelucrarea sticlei arhitecturale, pe parcursul timpului activitatea a fost diversificata, fiind realizate atat produse destinate industriei auto, celei de constructii sau de aparate electrocasnice, cat si altor sectoare.

 

 

EdilGroup este format din 12 firme, care prin profesionalism, inovatie si tehnologie moderna, reuseste sa creeze valoare adaugata durabila, de care se bucura in spirit partenerial alaturi de clientii sai, atat in zona comerciala, a productiei, a serviciilor, si mai nou a “industriei verzi”.

 

 

TEGOLA Romania s-a dezvoltat pe piata constructiilor din Romania in cadrul holdingului Edil Group, ca si reprezentant - asociat al firmei Tegola Canadese, producatorul european care furnizeaza peste 51% din totalul tiglelor bituminoase din Europa, situandu-se la ora actuala printre primii trei producatori mondiali.

 

GreenWEEE International Buzău este, de asemenea, prima unitate care abordează integrat procesul de reciclare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice pe piaţa românească, asigurând toate etapele de defabricare şi tratare a acestora.

Pages: 1 2 3 Next »
_
Catalog Web GhidWWW buzaulive ghidul serviciilor clubafaceri