PRETURI TRADUCERI
...click pentru detalii

GRUPA 1 - 25 RON / Pagina
 Engleza
 Franceza
 Germana
 Italiana
 Spaniola

GRUPA 2 - 40 RON / Pagina
 Bulgara
 Ceha
 Croata
 Maghiara
 Polona
 Rusa
 Sarba
 Slovena
 Slovaca
 Ucraineana

GRUPA 3 - 50 RON / Pagina
 Albaneza
 Araba
 Greaca
 Hindusa
 Olandeza
 Portugheza
 Turca

GRUPA 4 - 60 RON / Pagina
 Chineza
 Daneza
 Ebraica
 Finlandeza
 Japoneza
 Letona
 Norvegiana
 Persana
 Suedeza

SERVICII CONEXE TRADUCERILOR
...click pentru detalii

URGENTA +60 RON
LEGALIZARE 40 RON
SUPRALEGALIZARE 100 RON
APOSTILARE 100 RON

De ce noi

GTS COMPANY vine întotdeauna cu soluţia perfectă oferindu-vă posibilitatea de a traduce documente din orice domeniu si din orice limbă.

 

 

 

CALITATE

Calitatea serviciilor este o preocupare majoră a companiei noastre. Din acest motiv dorim ca dumneavoastră să beneficiaţi de cele mai bune servicii în cel mai scurt timp posibil. În activitatea de traduceri procedurile noastre de control asigură acurateţea traducerii care va păstra astfel sensul original al textului fără nici un fel de abatere.

 

CONFIDENTIALITATE

Urmărim cu cea mai mare atenţie toate aspectele legate de Confidenţialitatea documentelor care ne sunt încredinţate pentru a fi traduse, traducătorii noştri respectând cele mai înalte standarde ale eticii profesionale, astfel conţinutul documentelor dumneavoastră va rămâne strict confidenţial.

 

REFERINTE

Colectivul traducătorilor noştri este format din traducători profesionişti cu experienţă, autorizaţi de Ministerul Justiţiei şi traducerile efectuate de către aceştia vor avea cel mai înalt grad de calitate posibil şi vor fi efectuate în cel mai scurt timp în funcţie de tipul si dificultatea textului sursa.

_
Catalog Web GhidWWW buzaulive ghidul serviciilor clubafaceri