RO     EN     DE     IT
  
web maker

Intrebari frecvente

Traducătorii angajaţi ai GTS COMPANY sunt traducători autorizaţi cu experienţă care pot efectua traduceri din diferite domenii: juridice, tehnice, medicale, financiare, comerciale, economice, literare, etc.

Traducerea autorizată este traducerea efectuată de către un traducător autorizat de Ministerul Justiţiei semnată şi ştampilată de către acesta.

Traducerea legalizată este o traducere autorizată cu menţiunea legalizării semnăturii traducătorului de către un notar public. 

Apostila este o rezoluţie, o notă, o observaţie, aplicată pe o petiţie sau un act oficial.
Este în fapt o ştampilă de forma pătrată (cu latura de 9 cm), identică în toate statele membre ale Convenţiei de la Haga şi care se aplică direct pe actul de legalizat, fie pe o prelungire a acestuia. 

Sensul de traducere reprezintă combinaţia lingvistica aleasă:
- traducere simplă - dintr-o limbă străină în limba română
- retroversiune - din limba română în orice limba
- traducerea dublă - dintr-o limbă străină în altă limbă 

O pagină este calculată la un număr de 1800 caractere fără spaţii (se poate calcula utilizând opţiunea Wordcount în Microsoft Word). Documentele de stare civilă, certificatele, adeverinţele, etc., se taxează 1 pagina.

Termenul normal de efectuare a unei traduceri din limba (engleză, franceză, italiană, spaniolă), cu un grad normal-mediu de dificultate şi în timpul unui program normal de lucru, este de aproximativ 10 pagini /zi /traducător. Timpul necesar pentru realizarea unei lucrări creşte direct proporţional cu gradul de complexitate al acesteia, astfel încât volumul de traducere poate fi redus la jumătate. 

Pentru a putea estima cat mai corect pretul unei traduceri, va recomandam sa ne solicitati o oferta de pret.

Metodele de plata acceptate de GTS COMPANY sunt:
- plata in numerar la unul din birourile GTS COMPANY
- plata prin virament bancar in contul GTS COMPANY

Scrieti cateva randuri

Ne dorim sa fii informat !!! Daca ai alte intrebari, sau vrei sa stii mai multe, folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta.
Cu siguranta va vom raspunde in cel mai scurt timp !!!

© Copyright 2019 GTS company - All Rights Reserved